STREŠNIKIStrešniki GERARD


Gerardova strešna kritina je s samo 7 kg/m2 ena od najlažjih. Manj teže na strehi pomeni manjši pritisk na konstrukcijo. V številnih primerih to omogoča velik prihranek, saj konstrukcije ni potrebno dodatno ojačati.


Kritina Gerad je zaradi izdelave iz vrhunskega kvalitetnega jekla odporna proti ognju in nudi najboljšo zaščito v primeru požara.


Največja prednost prekrivanja stare strehe s kritino Gerard, je njena lahkost. Kritina Gerard je 6 do 7 - krat lažja od klasične betonske ali opečnate kritine. Obtežba konstrukcije bo tako veliko manjša kot pred obnovo strehe. Zaradi posebnega načina pritrjevanja streha Gerard povezuje ostrešje, tako da je povezano dvakrat močneje, kot bi bilo v primeru deskanja. Naši pooblaščeni krovci vam bodo demontirali staro kritino in jo odpeljali na deponijo.


Jeklo, prevlečeno s cink-aluminijem, ima izredno, dolgotrajno odpornost proti koroziji. Kombinacija zaščite cinka in aluminija, ki deluje kot pregrada, zagotavlja boljše lastnosti od pocinkanih prevlek skoraj v vseh okoljih. Vse to pripomore k občutno daljši življenski dobi.


Kritina Gerard tudi ob potresu obdrži trdnost, se ne seseda in ne povzroča nadaljne škode in razkritja strehe.


TIPI KRITIN:


  • Klasik
  • Corona
  • Oberon
  • Mediteran
  • Tradicional